Krakus Kiełbasa jałowcowa 200 g
11,22 zł / 56,10kg
Opis:
Krakus Kiełbasa jałowcowa 200 g
Ilość
Składniki
Składniki
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: seler, gorczycę.Wartości odżywcze
w 100 g: | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1370 kJ/330 kcal |
Tłuszcz: | 27 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 10 g |
Węglowodany: | 0,8 g |
w tym cukry: | 0,5 g |
Białko: | 21 g |
Sól: | 3,0 g |
Obliczona wartość odżywcza
na 100g | |||
---|---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 1370 | ||
Wartość energetyczna (kcal) | 330 | ||
Tłuszcz (g) | 27 | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 10 | ||
Węglowodany (g) | 0.8 | ||
w tym cukry (g) | 0.5 | ||
Białko (g) | 21 | ||
Sól (g) | 3 |
Opis produktu
Marka
Krakus
Marka standaryzowana
Marka - Krakus
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, suszona.
Marketing
Nazwa firmy
Animex Foods Spółka z o.o. Sp.k.
Adres firmy
Morliny 15
14-100 Ostróda
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Seler - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Soja - Zawiera
Przechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ | Min. temp. °C | Maks. temp. °C | ||
---|---|---|---|---|
Schładzać | 2 | 6 |
Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 2 dni.
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
Opakowanie
Rozmiar opakowania
200g ℮
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy - 200
Wymiar
Wymagana wysokość na półce (mm) | Wymagana szerokość na półce (mm) | Wymagana głębokość na półce (mm) |
---|---|---|
193 | 126 | 32 |
(Zasady Wymiarowania Opakowań GS1)
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna) - Gramów
Rodzaj opakowania
Typ - Zgrzewane
Waga
Waga brutto - 224
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 193
Szerokość - 126
Głębokość - 32
Obsługa klienta
Adres producenta
Animex Foods Spółka z o.o. Sp.k.
Morliny 15
14-100 Ostróda
Oddział w Ełku
ul. Suwalska 86
19-300 Ełk
Adres zwrotny
Animex Foods Spółka z o.o. Sp.k.
Morliny 15
14-100 Ostróda
Rozszerzone dane
Język produktu
Język danych - polski
Główny język opisu - polski
Języki na opakowaniu
- polski
Podzielony opis produktu
Nazwa funkcjonalna - Kiełbasa jałowcowa