Salceson z golonką plastry 130g Duda
9,59 zł / 73,77kg
Opis:
Doskonałe połączenie mięsa wieprzowego i mieszanki przypraw. Dzięki procesowi parzenia mięso pozostało niezwykle delikatne i soczyste. Salceson jest produktem polecanym przede wszystkim na kanapki, świetnie komponuje się z marynowanymi warzywami i grzybami.
Ilość
Gatunek mięsa Wieprzowina
Typ Paczkowany
Metoda wytwarzania Parzone
Klasa trwałości produktu Nietrwały
Stopień rozdrobnienia Plastry
Składniki Składniki: mięso wieprzowe 85%, woda, żelatyna wieprzowa, sól, skrobia, stabilizatory (e451, e450, e452, e262), substancje zagęszczające (e407, e415), koncentrat białka sojowego, glukoza, maltodekstryna, wzmacniacze smaku (e621, e635), przeciwutleniacz (e316), białko zwierzęce wieprzowe, aromaty, ekstrakty przypraw, przyprawy, substancja konserwująca (e250).
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Kod CN 1602 49 19
Temperatura przechowywania min - max 0 - 6 °C
Waga jednostkowa netto 130 g
Waga jednostkowa brutto 0,13 kg
Alergeny
Jaja i produkty pochodne Może zawierać
Gorczyca i produkty pochodne Może zawierać
Ryby i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Seler i produkty pochodne Może zawierać
Soja i produkty pochodne Tak
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne Może zawierać
Orzechy Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Może zawierać
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Może zawierać
Łubin i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Może zawierać
Przechowywanie
Stosowanie Do bezpośredniego spożycia
Pakowanie w atmosferze chronionej Tak
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 117 kcal/100g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 490 kJ/100g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 17 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,1 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 4,6 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,3 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,8 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g