Diamant Bio Cukier kokosowy 200 g
20,99 zł / 104,95kg
Opis:
Diamant Bio Cukier kokosowy 200 g
Ilość
Składniki
Wartości odżywcze
w 100 g | |
---|---|
Wartość energetyczna | 1602 kJ / 377 kcal |
Tłuszcz | 0,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 93 g |
w tym cukry | 90 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0,9 g |
Obliczona wartość odżywcza
na 100g | |||
---|---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 1602 | ||
Wartość energetyczna (kcal) | 377 | ||
Tłuszcz (g) | 0.4 | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 0 | ||
Węglowodany (g) | 93 | ||
w tym cukry (g) | 90 | ||
Białko (g) | 0 | ||
Sól (g) | 0.9 |
Opis produktu
Marka
Diamant
Cechy
100% z natury
Marka standaryzowana
Marka - Diamant
Podmarka
Podmarka - Bio
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Cukier kokosowy z certyfikowanych upraw ekologicznych
Marketing
Nazwa firmy
Pfeifer & Langen Markeing Sp. z o.o.
Adres firmy
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań
Serwis konsumencki: +48 61 8665061
www.facbook.com/diamantowa.kuchnia
www.diamant.pl
Logotypy stron trzecich
- Unijne logo rolnictwa ekologicznego
Opis produktu
Diamant Cukier kokosowy Bio wytwarzany jest z soku pąków kwiatowych palmy kokosowej. Posiada delikatnie karmelowy smak, jasnobrązowe zabarwienie i przyjemny zapach. Idealny do pieczenia ciast, przygotowywania deserów oraz orientalnych dań słodko-kwaśnych. Doskonały do słodzenia kawy.
Pozyskiwany jest z kwiatów palm kokosowych uprawianych, przetwarzanych oraz kontrolowanych zgodnie z wymogami rolnictwa ekologicznego obowiązującymi w UE.
Pozostałe informacje
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-07 Rolnictwo spoza UE
Zdrowie i styl życia
Informacje dot. stylu życia
- Organiczne
Przechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ | ||||
---|---|---|---|---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opakowanie
Rozmiar opakowania
200g
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy - 200
Wymiar
Wymagana wysokość na półce (mm) | Wymagana szerokość na półce (mm) | Wymagana głębokość na półce (mm) |
---|---|---|
217 | 130 | 44 |
(Zasady Wymiarowania Opakowań GS1)
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna) - Gramów
Rodzaj opakowania
Typ - Saszetka
Waga
Waga brutto - 206
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 217
Szerokość - 130
Głębokość - 44
Obsługa klienta
Adres producenta
Pfeifer & Langen Markeing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań
Adres zwrotny
Pfeifer & Langen Markeing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań
Serwis konsumencki: +48 61 8665061
www.facebook.com/diamantowa.kuchnia
www.diamant.pl
Telefon kontaktowy
+48 61 8665061
Adres internetowy
www.diamant.pl
Media społecznościowe
www.facebook.com/diamantowa.kuchnia
Rozszerzone dane
Języki na opakowaniu
- polski
Podzielony opis produktu
Nazwa funkcjonalna - Cukier kokosowy