Diamant Cukier trzcinowy nierafinowany Dry Demerara drobny 500 g

10,99 zł / 21,98kg


Opis:

Diamant Cukier trzcinowy nierafinowany Dry Demerara drobny 500 g


Ilość

Składniki

Wartości odżywcze
w 100 g
Wartość energetyczna1700 kJ
Wartość energetyczna400 kcal
Tłuszcz0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone0 g
Węglowodany100 g
w tym cukry100 g
Białko0 g
Sól0,01 g
Obliczona wartość odżywcza
na 100g
Wartość energetyczna (kJ)1700
Wartość energetyczna (kcal)400
Tłuszcz (g)0
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0
Węglowodany (g)100
w tym cukry (g)100
Białko (g)0
Sól (g)0.01

Opis produktu

Marka

Diamant

Marka standaryzowana

Marka - Diamant

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Cukier trzcinowy nierafinowany Dry Demerara drobny

Marketing

Nazwa firmy

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.

Adres firmy

ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań

Opis produktu

Cukier trzcinowy Diamant Dry Demerara drobny szybko się rozpuszcza. Doskonały do lekkich ciast, biszkoptów, kremów, bez i sufletów. Idealny do kawy oraz drinków.

Dodatkowe informacje

Uwaga:
W kartoniku dla Państwa wygody umieściliśmy woreczek strunowy. Jego szczelne zamknięcie chroni cukier przed wilgocią, zanieczyszczeniem i wysypywaniem się.

Przechowywanie i stosowanie

Rodzaj przechowywania
Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknąć.

Przepisy

Florentynki z polewą czekoladowo-pomarańczową

Składniki: 50 g Cukru Trzcinowego Diamant Dry Demerara drobny, 50 g masła, 200 g mleka skondensowanego (niesłodzonego), 20 g mąki, 300 g mieszanki z posiekanych orzechów i płatków migdałowych.

W rondlu rozpuścić cukier z masłem, gdy się całkiem rozpuści dodać mleko, mąkę i orzechy. Dokładnie wymieszać i rozłożyć na blasze wyłożonej woskowanym papierem do pieczenia. Piec 15 minut w temp. 180°C. Ostudzić. W międzyczasie przygotować polewę i fantazyjnie polać nią ciasto. Po zastygnięciu polewy pokroić na kwadraciki lub romby.

Polewa czekoladowo-pomarańczowa: 150 g czekolady gorzkiej, 2 łyżki drobno otartej skórki pomarańczowej, 2 łyżeczki Cukru Trzcinowego Diamant Dry Demerara drobny.
Skórkę pomarańczową krótko przesmażyć z cukrem. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej i energicznie wymieszać ze skórką.

Sprawdzone przepisy na: www.diamant.pl

dołącz do nas
www.facebook.com/diamantowa.kuchnia

Opakowanie

Rozmiar opakowania

500g

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy - 500

Wymiar
Wymagana wysokość na półce (mm)Wymagana szerokość na półce (mm)Wymagana głębokość na półce (mm)
1829257

(Zasady Wymiarowania Opakowań GS1)

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna) - Gramów

Rodzaj opakowania

Typ - Karton

Waga

Waga brutto - 535

Jednostka sprzedażowa

Wysokość - 182
Szerokość - 92
Głębokość - 57

Obsługa klienta

Adres producenta

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań

Adres zwrotny

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań
Serwis konsumencki:
tel. +48 61-8665061
www.diamant.pl

Telefon kontaktowy

+48618665061

Adres internetowy

www.diamant.pl

Rozszerzone dane

Język produktu

Język danych - polski
Główny język opisu - polski

Języki na opakowaniu

  • polski
  • inne

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna - Cukier trzcinowy nierafinowany
Wariant - Dry Demerara drobny

Dodano produkt do koszyka
× Błąd! Nie udało się dodać produktu do koszyka.

Brakuje Ci jakiegoś produktu? Napisz!