Diamant Cukier trzcinowy nierafinowany Dry Demerara drobny 500 g
10,99 zł / 21,98kg
Opis:
Diamant Cukier trzcinowy nierafinowany Dry Demerara drobny 500 g
Ilość
Składniki
Wartości odżywcze
w 100 g | |
---|---|
Wartość energetyczna | 1700 kJ |
Wartość energetyczna | 400 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 100 g |
w tym cukry | 100 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0,01 g |
Obliczona wartość odżywcza
na 100g | |||
---|---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 1700 | ||
Wartość energetyczna (kcal) | 400 | ||
Tłuszcz (g) | 0 | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 0 | ||
Węglowodany (g) | 100 | ||
w tym cukry (g) | 100 | ||
Białko (g) | 0 | ||
Sól (g) | 0.01 |
Opis produktu
Marka
Diamant
Marka standaryzowana
Marka - Diamant
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Cukier trzcinowy nierafinowany Dry Demerara drobny
Marketing
Nazwa firmy
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
Adres firmy
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań
Opis produktu
Cukier trzcinowy Diamant Dry Demerara drobny szybko się rozpuszcza. Doskonały do lekkich ciast, biszkoptów, kremów, bez i sufletów. Idealny do kawy oraz drinków.
Dodatkowe informacje
Uwaga:
W kartoniku dla Państwa wygody umieściliśmy woreczek strunowy. Jego szczelne zamknięcie chroni cukier przed wilgocią, zanieczyszczeniem i wysypywaniem się.
Przechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ | ||||
---|---|---|---|---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknąć.
Przepisy
Florentynki z polewą czekoladowo-pomarańczową
Składniki: 50 g Cukru Trzcinowego Diamant Dry Demerara drobny, 50 g masła, 200 g mleka skondensowanego (niesłodzonego), 20 g mąki, 300 g mieszanki z posiekanych orzechów i płatków migdałowych.
W rondlu rozpuścić cukier z masłem, gdy się całkiem rozpuści dodać mleko, mąkę i orzechy. Dokładnie wymieszać i rozłożyć na blasze wyłożonej woskowanym papierem do pieczenia. Piec 15 minut w temp. 180°C. Ostudzić. W międzyczasie przygotować polewę i fantazyjnie polać nią ciasto. Po zastygnięciu polewy pokroić na kwadraciki lub romby.
Polewa czekoladowo-pomarańczowa: 150 g czekolady gorzkiej, 2 łyżki drobno otartej skórki pomarańczowej, 2 łyżeczki Cukru Trzcinowego Diamant Dry Demerara drobny.
Skórkę pomarańczową krótko przesmażyć z cukrem. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej i energicznie wymieszać ze skórką.
Sprawdzone przepisy na: www.diamant.pl
dołącz do nas
www.facebook.com/diamantowa.kuchnia
Opakowanie
Rozmiar opakowania
500g
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy - 500
Wymiar
Wymagana wysokość na półce (mm) | Wymagana szerokość na półce (mm) | Wymagana głębokość na półce (mm) |
---|---|---|
182 | 92 | 57 |
(Zasady Wymiarowania Opakowań GS1)
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna) - Gramów
Rodzaj opakowania
Typ - Karton
Waga
Waga brutto - 535
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 182
Szerokość - 92
Głębokość - 57
Obsługa klienta
Adres producenta
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań
Adres zwrotny
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań
Serwis konsumencki:
tel. +48 61-8665061
www.diamant.pl
Telefon kontaktowy
+48618665061
Adres internetowy
www.diamant.pl
Rozszerzone dane
Język produktu
Język danych - polski
Główny język opisu - polski
Języki na opakowaniu
- polski
- inne
Podzielony opis produktu
Nazwa funkcjonalna - Cukier trzcinowy nierafinowany
Wariant - Dry Demerara drobny