Diamant Kruszony Cukier kandyz 250 g

10,49 zł / 41,96kg


Opis:

Diamant Kruszony Cukier kandyz 250 g


Ilość

Składniki

Wartości odżywcze
w 100 g
Wartość energetyczna1683 kJ
Wartość energetyczna396 kcal
Tłuszcz0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone0 g
Węglowodany99 g
w tym cukry99 g
Białko0 g
Sól0,03 g
Obliczona wartość odżywcza
na 100g
Wartość energetyczna (kJ)1683
Wartość energetyczna (kcal)396
Tłuszcz (g)0
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0
Węglowodany (g)99
w tym cukry (g)99
Białko (g)0
Sól (g)0.03

Opis produktu

Marka

Diamant

Cechy

do wypieków, deserów i kawy
wyjątkowy aromat

Marka standaryzowana

Marka - Diamant

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Kruszony Cukier kandyz

Marketing

Nazwa firmy

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.

Adres firmy

ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań

Opis produktu

Świetliste, drobne kryształki Kruszonego Cukru Kandyzu Diamant zapewniają chrupiącą słodycz piernikom, ciastom i ciasteczkom. Stanowią oryginalne urozmaicenie deserów, sałatek owocowych i innych słodkich przysmaków.
Kruszony Cukier Kandyz dodaje karmelowego aromatu różnorodnym rodzajom kawy i gorącym napojom. Doskonale sprawdza się jako dodatek do drinków.
Złocistobrązowy kolor i karmelowy smak uzyskane w wyniku podgrzewania.

Przechowywanie i stosowanie

Rodzaj przechowywania
Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Przepisy

Wyśmienite trójkąciki migdałowe
Składniki: 250 g Kruszonego Cukru Kandyzu Diamant, 250 g płatków migdałowych, 25 g masła.
Wykonanie:
masło i Kruszony Cukier Kandyz włożyć na patelnię, podgrzać i rozpuścić. Dodać migdały i całość dobrze wymieszać. Masę wylać na natłuszczoną folię aluminiową, równomiernie rozłożyć i wygładzić. Nożem ponacinać trójkąciki. Po wystudzeniu lekko uderzając rozłamać na ciasteczka.

Opakowanie

Rozmiar opakowania

250g

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy - 250

Wymiar
Wymagana wysokość na półce (mm)Wymagana szerokość na półce (mm)Wymagana głębokość na półce (mm)
1347952

(Zasady Wymiarowania Opakowań GS1)

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna) - Gramów

Rodzaj opakowania

Typ - Karton

Waga

Waga brutto - 269

Jednostka sprzedażowa

Wysokość - 134
Szerokość - 79
Głębokość - 52

Obsługa klienta

Adres producenta

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań

Adres zwrotny

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań
Serwis konsumencki:
tel. +48 61-8665061
www.diamant.pl
www.facebook.com/diamantowa.kuchnia

Telefon kontaktowy

+48618665061

Adres internetowy

www.diamant.pl

Media społecznościowe

www.facebook.com/diamantowa.kuchnia

Rozszerzone dane

Język produktu

Język danych - polski
Główny język opisu - polski

Języki na opakowaniu

  • polski

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna - Cukier kandyz
Wariant - Kruszony

Dodano produkt do koszyka
× Błąd! Nie udało się dodać produktu do koszyka.

Brakuje Ci jakiegoś produktu? Napisz!