Cathedral City Mild Cheddar Ser dojrzewający 200 g
20,15 zł / 100,75kg
Opis:
Cathedral City Mild Cheddar Ser dojrzewający 200 g
Ilość
Składniki
Składniki
Wartości odżywcze
w 100 g | |
---|---|
Wartość energetyczna | 1725 kJ/416 kcal |
Tłuszcz | 34,9 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 21,7 g |
Węglowodany | 0,1 g |
w tym cukry | 0,1 g |
Białko | 25,4 g |
Sól | 1,8 g |
Obliczona wartość odżywcza
na 100g | |||
---|---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 1725 | ||
Wartość energetyczna (kcal) | 416 | ||
Tłuszcz (g) | 34.9 | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 21.7 | ||
Węglowodany (g) | 0.1 | ||
w tym cukry (g) | 0.1 | ||
Białko (g) | 25.4 | ||
Sól (g) | 1.8 |
Opis produktu
Marka
Cathedral City
Marka standaryzowana
Marka - Cathedral City
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Angielski, twardy ser podpuszczkowy, dojrzewający 4 miesiące.
Marketing
Nazwa firmy
EUROSER Dairy Group Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - Sp. K.
Adres firmy
ul. Geologiczna 20
02-246 Warszawa
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ | Min. temp. °C | Maks. temp. °C | ||
---|---|---|---|---|
Schładzać | 2 | 8 |
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 7 dni
Opakowanie
Rozmiar opakowania
200g ℮
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy - 200
Wymiar
Wymagana wysokość na półce (mm) | Wymagana szerokość na półce (mm) | Wymagana głębokość na półce (mm) |
---|---|---|
152 | 157 | 24 |
(Zasady Wymiarowania Opakowań GS1)
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna) - Gramów
Kraj
Kraj pochodzenia - Anglia
Rodzaj opakowania
Typ - Zgrzewane
Waga
Waga brutto - 210
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 152
Szerokość - 157
Głębokość - 24
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w w Anglii.
Obsługa klienta
Adres producenta
Dairy Crest Consumer Care
NDC
Bermuda Park
Nuneaton
CV10 7RG
UK
Adres zwrotny
EUROSER Dairy Group Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - Sp. K.
ul. Geologiczna 20
02-246 Warszawa
tel.: +48 22 101 14 46
fax: +48 22 886 61 21
e-mail: biuro@euroser.pl
Adres dystrybutora
EUROSER Dairy Group Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - Sp. K.
ul. Geologiczna 20
02-246 Warszawa
Telefon kontaktowy
+48221011446
Numer fax
+48228866121
Email kontaktowy
biuro@euroser.pl
Rozszerzone dane
Język produktu
Język danych - polski
Główny język opisu - polski
Języki na opakowaniu
- duński
- holenderski
- fiński
- francuski
- niemiecki
- włoski
- norweski
- polski
- portugalski
- hiszpański
- szwedzki
- inne
Podzielony opis produktu
Nazwa funkcjonalna - Ser dojrzewający
Wariant - Mild Cheddar