Bakalland Mieszanka studencka z migdałami 100 g
10,49 zł / 104,90kg
Opis:
Bakalland Mieszanka studencka z migdałami 100 g
Ilość
Składniki
Składniki
rodzynki luksusowe
orzechy nerkowca
orzechy laskowe
migdały łuskane (5%)
olej słonecznikowy
Tekst oznakowania alergenów
Produkt może zawierać śladowe ilości glutenu, orzeszków ziemnych, innych orzechów oraz sezamu.Wartości odżywcze
na 100 g | na porcję 25 g | % RWS * w porcji | |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 1712 kJ/ 409 kcal | 428 kJ/ 102 kcal | 5% |
Tłuszcz | 19,8 g | 5,0 g | 7% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,4 g | 0,6 g | 3% |
Węglowodany | 46,3 g | 11,6 g | 4% |
w tym cukry | 42,1 g | 10,5 g | 12% |
Błonnik | 6,8 g | 1,7 g | - |
Białko | 8,1 g | 2,0 g | 4% |
Sól | 0,043 g | 0,010 g | <1% |
Witaminy i składniki mineralne | na 100 g | % RWS * w 100 g | na porcję 25 g |
Witamina E | 6,6 mg | 55% | 1,7 mg |
Fosfor | 264,2 mg | 38% | 66,1 mg |
Żelazo | 3,3 mg | 24% | 0,83 mg |
Magnez | 117 mg | 31% | 29,3 mg |
Potas | 773 mg | 39% | 193 mg |
Miedź | 0,9 mg | 90% | 0,23 mg |
Mangan | 1,1 mg | 55% | 0,28 mg |
Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu. | |||
* RWS - Referencyjne Wartości Spożycia | |||
Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal). |
Obliczona wartość odżywcza
na 100g | na porcję 25 g | ||
---|---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 1712 | 428 | |
Wartość energetyczna (kcal) | 409 | 102 | |
Tłuszcz (g) | 19.8 | 5 | |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 2.4 | 0.6 | |
Węglowodany (g) | 46.3 | 11.6 | |
w tym cukry (g) | 42.1 | 10.5 | |
Błonnik (g) | 6.8 | 1.7 | |
Białko (g) | 8.1 | 2 | |
Sól (g) | 0.043 | 0.01 | |
Witamina E (mg) | 6.6 | 1.7 | |
Potas (mg) | 773 | 193 | |
Fosfor (mg) | 264.2 | 66.1 | |
Żelazo (mg) | 3.3 | 0.83 | |
Magnez (mg) | 117 | 29.3 | |
Miedź (mg) | 0.9 | 0.23 | |
Mangan (mg) | 1.1 | 0.28 |
Opis produktu
Marka
Bakalland
Cechy
naturalne źródło potasu, magnezu i żelaza
Dobra i Polska firma
Marka standaryzowana
Marka - Bakalland
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Mieszanka bakaliowa
Marketing
Opis produktu
Mieszanka studencka Bakalland to idealny substytut dla kalorycznych i niezdrowych przekąsek.
Poręczne opakowanie sprawia że mieszanka może nam towarzyszyć w wielu sytuacjach - gdy tylko mamy ochotę na przekąskę. Mieszanka odgrywa istotną funkcję w naszym organizmie: poprzez specjalnie dobraną kompozycję rodzynek i orzechów dostarcza witamin i żelaza.
O marce
Bakalland - wyszukane przyjemności
Wystarczy tylko chwila, by sięgnąć po małe przyjemności. Wcześniej jednak długo i starannie wyszukujemy najdoskonalsze owoce i orzechy, wybierając je z najlepszych zbiorów na świecie. Dzięki temu Bakalland od lat słynie z jakości, a Ty możesz rozkoszować się prawdziwym bogactwem naturalnych smaków!
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Gluten - Może zawierać
Orzechy - Może zawierać
Orzeszki ziemne - Może zawierać
Przechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ | ||||
---|---|---|---|---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opakowanie
Rozmiar opakowania
100g ℮
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy - 100
Wymiar
Wymagana wysokość na półce (mm) | Wymagana szerokość na półce (mm) | Wymagana głębokość na półce (mm) |
---|---|---|
159 | 109 | 42 |
(Zasady Wymiarowania Opakowań GS1)
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna) - Gramów
Rodzaj opakowania
Typ - Opakowanie wielokrotnie zamykane
Waga
Waga brutto - 103
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 159
Szerokość - 109
Głębokość - 42
Liczba użyć
Liczba czynności użycia - Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Obsługa klienta
Adres producenta
BAKALLAND S.A.
ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa
Adres zwrotny
BAKALLAND S.A.
ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa
serwis_konsumenta@bakalland.pl
Infolinia: 801 801 125
Telefon kontaktowy
Infolinia: 801 801 125
Email kontaktowy
serwis_konsumenta@bakalland.pl
Rozszerzone dane
Język produktu
Język danych - polski
Główny język opisu - polski
Języki na opakowaniu
- polski
Podzielony opis produktu
Nazwa funkcjonalna - Mieszanka studencka
Wariant - z migdałami