Granarolo mascarpone bez laktozy 250g
13,39 zł / 53,56kg
Opis:
Granarolo Mascarpone bez laktozy 250 g.
Ilość
Rodzaj mleka | Krowie |
---|---|
Gatunek sera | Mascarpone |
Smak | Naturalny |
Składniki | śmietana bez laktozy, mleko bez laktozy, regulator kwasowości: E330. |
Zawartość tłuszczu | Inny |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Włochy |
Zawartość netto | 250 g |
Temperatura przechowywania min - max | powyżej 4 °C |
Waga jednostkowa brutto | 0,27 kg |
Produkt bez laktozy | 1 |
Producent: | Granorolo Baltics OUUlica i numer: Sinilille tee, Peetri 6Kod pocztowy i miasto: 75-312 Harjo maakond EE |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 170 op. zb. (DU) |
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
---|---|
Wartość energetyczna kcal | 403 kcal |
Wartość energetyczna kJ | 1658 kJ |
Wielkość porcji | 100 g |
Zawartość białek | 3,6 g |
Zawartość soli | 0,1 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 28 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 42 g |
Cukry | 2,5 g |
Zawartość węglowodanów | 2,5 g |
Inne informacje
Dodatki zawarte w produkcie (E-symbole) | E330 Kwas cytrynowy |
---|---|
Funkcje dodatków obecnych w produkcie (zadeklarowanych jako dodatki lub numery E) | Regulator kwasowości |
Dodano produkt do koszyka
×
Błąd! Nie udało się dodać produktu do koszyka.