Basia typ 405 1 kg Mąka tortowa extra pszenna
5,50 zł / 5,50kg
Opis:
Basia typ 405 1 kg Mąka tortowa extra pszenna
Ilość
Składniki
Wartości odżywcze
w 100 g produktu | * % w 100 g | |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 1447 kJ / 341 kcal | 17% |
Tłuszcz | 1,0 g | 1% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g | 2% |
Węglowodany | 71,7 g | 28% |
w tym cukry | 2,4 g | 3% |
Białko | 10,0 g | 20% |
Sól | 0,0 g | 0% |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal). |
Obliczona wartość odżywcza
na 100g | |||
---|---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 1447 | ||
Wartość energetyczna (kcal) | 341 | ||
Tłuszcz (g) | 1 | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 0.3 | ||
Węglowodany (g) | 71.7 | ||
w tym cukry (g) | 2.4 | ||
Białko (g) | 10 | ||
Sól (g) | 0 |
Opis produktu
Marka
Basia
Cechy
najwyższa jakość
najlepsza do wypieków
doskonała do babek, biszkoptów i tortów
Marka standaryzowana
Marka - Basia
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Mąka pszenna typ 405
Marketing
Nazwa firmy
GoodMills Polska Sp. z o.o.
Adres firmy
ul. Serbska 4
61-696 Poznań
Opis produktu
Zapach domowego ciasta, smak pysznych pierogów, aromat delikatnych naleśników przywodzą na myśl wspomnienia z dzieciństwa i radosne chwile spędzone wspólnie przy rodzinnym stole.
Mąka Basia produkowana ze starannie wyselekcjonowanych polskich zbóż, pozwoli Ci wyczarować ulubione przysmaki w Twojej kuchni.
Dzięki najlepszym ziarnom oraz najwyższym standardom produkcji, możesz być pewna, że mąka Basia jest zawsze biała i puszysta.
Więcej na: www.mojabasia.pl
O marce
Spróbuj również:
Basia Mąka wrocławska pszenna typ 500
Basia Mąka poznańska pszenna typ 500
Basia Mąka Extra wypiek pszenna typ 550
Basia Mąka z pełnego przemiału pszenna typ 1850
Przechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ | ||||
---|---|---|---|---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.
Przepisy
Babka piaskowa
- 5 jajek
- 1 kostka masła
- 2 łyżeczki proszku do pieczenia
- 1 szklanka cukru
- 1 szklanka mąki ziemniaczanej
- 1 szklanka mąki Basia
- 1 cukier wanilinowy
- ½ aromatu waniliowego
Jajka utrzyj z cukrem. Dodaj mąkę, proszek do pieczenia, cukier wanilinowy, aromat oraz roztopione masło. Zmiksuj składniki i wylej gładką, lśniącą masę na formę (wcześniej obsypaną bułką tartą). Piecz około 45 minut w piekarniku nagrzanym do temp. 200°C. Rumianą i pachnącą babkę możesz udekorować pysznym lukrem lub swoją ulubioną polewą.
Opakowanie
Rozmiar opakowania
1kg
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy - 1
Wymiar
Wymagana wysokość na półce (mm) | Wymagana szerokość na półce (mm) | Wymagana głębokość na półce (mm) |
---|---|---|
176 | 100 | 78 |
(Zasady Wymiarowania Opakowań GS1)
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna) - Kilogramów
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Rodzaj opakowania
Typ - Torebka
Waga
Waga brutto - 1011
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 176
Szerokość - 100
Głębokość - 78
Opakowanie handlowe
GTIN - 02537883801021
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05902020163312
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce
Obsługa klienta
Adres producenta
GoodMills Polska Sp. z o.o.
ul. Serbska 4
61-696 Poznań
Adres zwrotny
GoodMills Polska Sp. z o.o.
ul. Serbska 4
61-696 Poznań
Rozszerzone dane
Język produktu
Język danych - polski
Główny język opisu - polski
Języki na opakowaniu
- polski
Podzielony opis produktu
Nazwa funkcjonalna - Mąka tortowa extra pszenna
Wariant - typ 405