Diamant Kruszony Cukier kandyz 250 g
10,49 zł / 41,96kg
Opis:
Diamant Kruszony Cukier kandyz 250 g
Ilość
Składniki
Wartości odżywcze
w 100 g | |
---|---|
Wartość energetyczna | 1683 kJ |
Wartość energetyczna | 396 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 99 g |
w tym cukry | 99 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0,03 g |
Obliczona wartość odżywcza
na 100g | |||
---|---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 1683 | ||
Wartość energetyczna (kcal) | 396 | ||
Tłuszcz (g) | 0 | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 0 | ||
Węglowodany (g) | 99 | ||
w tym cukry (g) | 99 | ||
Białko (g) | 0 | ||
Sól (g) | 0.03 |
Opis produktu
Marka
Diamant
Cechy
do wypieków, deserów i kawy
wyjątkowy aromat
Marka standaryzowana
Marka - Diamant
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kruszony Cukier kandyz
Marketing
Nazwa firmy
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
Adres firmy
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań
Opis produktu
Świetliste, drobne kryształki Kruszonego Cukru Kandyzu Diamant zapewniają chrupiącą słodycz piernikom, ciastom i ciasteczkom. Stanowią oryginalne urozmaicenie deserów, sałatek owocowych i innych słodkich przysmaków.
Kruszony Cukier Kandyz dodaje karmelowego aromatu różnorodnym rodzajom kawy i gorącym napojom. Doskonale sprawdza się jako dodatek do drinków.
Złocistobrązowy kolor i karmelowy smak uzyskane w wyniku podgrzewania.
Przechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ | ||||
---|---|---|---|---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przepisy
Wyśmienite trójkąciki migdałowe
Składniki: 250 g Kruszonego Cukru Kandyzu Diamant, 250 g płatków migdałowych, 25 g masła.
Wykonanie:
masło i Kruszony Cukier Kandyz włożyć na patelnię, podgrzać i rozpuścić. Dodać migdały i całość dobrze wymieszać. Masę wylać na natłuszczoną folię aluminiową, równomiernie rozłożyć i wygładzić. Nożem ponacinać trójkąciki. Po wystudzeniu lekko uderzając rozłamać na ciasteczka.
Opakowanie
Rozmiar opakowania
250g
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy - 250
Wymiar
Wymagana wysokość na półce (mm) | Wymagana szerokość na półce (mm) | Wymagana głębokość na półce (mm) |
---|---|---|
134 | 79 | 52 |
(Zasady Wymiarowania Opakowań GS1)
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna) - Gramów
Rodzaj opakowania
Typ - Karton
Waga
Waga brutto - 269
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 134
Szerokość - 79
Głębokość - 52
Obsługa klienta
Adres producenta
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań
Adres zwrotny
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań
Serwis konsumencki:
tel. +48 61-8665061
www.diamant.pl
www.facebook.com/diamantowa.kuchnia
Telefon kontaktowy
+48618665061
Adres internetowy
www.diamant.pl
Media społecznościowe
www.facebook.com/diamantowa.kuchnia
Rozszerzone dane
Język produktu
Język danych - polski
Główny język opisu - polski
Języki na opakowaniu
- polski
Podzielony opis produktu
Nazwa funkcjonalna - Cukier kandyz
Wariant - Kruszony