Jamar Ocet jabłkowy z czarnym bzem 6% kwasowości 250 ml
6,79 zł / 27,16l
Opis:
Jamar Ocet jabłkowy z czarnym bzem 6% kwasowości 250 ml
Ilość
Składniki
Składniki
ocet jabłkowy
koncentrat z czarnego bzu (1,8%)
Wartości odżywcze
Wartość odżywcza w 100 ml produktu: | |
---|---|
Wartość energetyczna | 100 kJ /23 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
- w tym kwasy nasycone | 0 g |
Węglowodany | 0,6 g |
- w tym cukry | 0,6 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0 g |
Obliczona wartość odżywcza
na 100ml | |||
---|---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 100 | ||
Wartość energetyczna (kcal) | 23 | ||
Tłuszcz (g) | 0 | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 0 | ||
Węglowodany (g) | 0.6 | ||
w tym cukry (g) | 0.6 | ||
Białko (g) | 0 | ||
Sól (g) | 0 |
Structured Nutrition EU
Wartość odżywcza w 100 ml produktu: | ||
---|---|---|
Wartość energetyczna | 100 kJ | |
Wartość energetyczna | 23 kcal | |
Tłuszcz | 0 g | |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | |
Węglowodany | 0.6 g | |
w tym cukry | 0.6 g | |
Białko | 0 g | |
Sól | 0 g |
Opis produktu
Marka
Jamar
Cechy
100% natury
z polskich jabłek
Produkt polski
Marka standaryzowana
Marka - Jamar
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ocet jabłkowy 6% kwasowości z dodatkiem koncentratu z czarnego bzu. Naturalnie mętny. Na wodzie ze źródeł jurajskich. Niefiltrowany.
Marketing
Kontakt
ZPS „JAMAR” Szczepaniak sp. j.
Adres kontaktowy
Albertów 69
42-165 Lipie
Opis produktu
Produkt otrzymany z wina jabłkowego w procesie biologicznym fermentacji octowej z dodatkiem koncentratu z czarnego bzu.
Przechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ | Min. temp. °C | Maks. temp. °C | ||
---|---|---|---|---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia | 0 | 25 |
Przygotowanie i stosowanie
Do bezpośredniego spożycia stosować w rozcieńczeniu 1:1.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym, nienasłonecznionym miejscu, w temperaturze od 0°C do +25°C.
Powstały osad jest naturalną cechą produktu i nie stanowi jego wady.
Opakowanie
Rozmiar opakowania
250ml
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy - 250
Wymiar
Wymagana wysokość na półce (mm) | Wymagana szerokość na półce (mm) | Wymagana głębokość na półce (mm) |
---|---|---|
192 | 58 | 58 |
(Zasady Wymiarowania Opakowań GS1)
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna) - Mililitrów
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Rodzaj opakowania
Typ - Butelka
Waga
Waga brutto - 416
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 192
Szerokość - 58
Głębokość - 58
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Produkt polski
Obsługa klienta
Adres producenta
ZPS „JAMAR” Szczepaniak sp. j.
Albertów 69
42-165 Lipie
www.jamar.pl
Adres zwrotny
ZPS „JAMAR” Szczepaniak sp. j.
Albertów 69
42-165 Lipie
www.jamar.pl
Adres internetowy
www.jamar.pl
Rozszerzone dane
Języki na opakowaniu
- polski
Podzielony opis produktu
Nazwa funkcjonalna - Ocet jabłkowy
Wariant - z czarnym bzem 6% kwasowości