Jamar Ocet spirytusowy 10% kwasowości 500 ml SZKŁO
5,39 zł / 10,78l
Opis:
Jamar Ocet spirytusowy 10% kwasowości 500 ml
Ilość
Opis produktu
Marka
Jamar
Cechy
100% naturalny
do marynat, sosów, dipów
na wodzie ze źródeł jurajskich
Produkt polski
Marka standaryzowana
Marka - Jamar
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ocet spirytusowy 10% kwasowości.
Marketing
Kontakt
ZPS „JAMAR" Szczepaniak sp. j.
Adres kontaktowy
Albertów 69
42-165 Lipie
Przechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ | Min. temp. °C | Maks. temp. °C | ||
---|---|---|---|---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia | 0 | 25 |
Przygotowanie i stosowanie
Do bezpośredniego spożycia stosować w rozcieńczeniu 1:2.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze od 0°C do +25°C.
Przepisy
Przepis na marynowane rzodkiewki
Składniki:
Rzodkiewka - 2 pęczki
Ocet spirytusowy 10% Jamar - 0,75 szklanki
Woda - 0,75 szklanki
Cukier - 3 łyżki
Sól - 2 łyżeczki
Pieprz zielony - 1 łyżeczka
Wykonanie: Rzodkiewki umyć, oczyścić, nakłuć lub przekroić.
Ułożyć w słoiczku, wsypać pieprz. Ocet, wodę, sól i cukier zagotować, zalać rzodkiewki. Zamknąć, zamieszać. Jeść po dwóch dniach.
UWAGA! Marynata na drugi dzień stanie się cała różowa.
Smacznych rzodkiewek w marynacie :)
Opakowanie
Rozmiar opakowania
500ml
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy - 500
Wymiar
Wymagana wysokość na półce (mm) | Wymagana szerokość na półce (mm) | Wymagana głębokość na półce (mm) |
---|---|---|
246 | 65 | 65 |
(Zasady Wymiarowania Opakowań GS1)
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna) - Mililitrów
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Rodzaj opakowania
Typ - Butelka
Waga
Waga brutto - 742
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 246
Szerokość - 65
Głębokość - 65
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Produkt polski
Obsługa klienta
Adres producenta
ZPS „JAMAR" Szczepaniak sp. j.
Albertów 69
42-165 Lipie
www.jamar.pl
Adres zwrotny
ZPS „JAMAR" Szczepaniak sp. j.
Albertów 69
42-165 Lipie
www.jamar.pl
Adres internetowy
www.jamar.pl
Rozszerzone dane
Języki na opakowaniu
- polski
Podzielony opis produktu
Nazwa funkcjonalna - Ocet spirytusowy
Wariant - 10% kwasowości