Basia typ 405 1 kg Mąka tortowa extra pszenna

5,50 zł / 5,50kg


Opis:

Basia typ 405 1 kg Mąka tortowa extra pszenna


Ilość

Składniki

Wartości odżywcze
w 100 g produktu* % w 100 g
Wartość energetyczna1447 kJ / 341 kcal17%
Tłuszcz1,0 g1%
w tym kwasy tłuszczowe nasycone0,3 g2%
Węglowodany71,7 g28%
w tym cukry2,4 g3%
Białko10,0 g20%
Sól0,0 g0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal).
Obliczona wartość odżywcza
na 100g
Wartość energetyczna (kJ)1447
Wartość energetyczna (kcal)341
Tłuszcz (g)1
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0.3
Węglowodany (g)71.7
w tym cukry (g)2.4
Białko (g)10
Sól (g)0

Opis produktu

Marka

Basia

Cechy

najwyższa jakość
najlepsza do wypieków
doskonała do babek, biszkoptów i tortów

Marka standaryzowana

Marka - Basia

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Mąka pszenna typ 405

Marketing

Nazwa firmy

GoodMills Polska Sp. z o.o.

Adres firmy

ul. Serbska 4
61-696 Poznań

Opis produktu

Zapach domowego ciasta, smak pysznych pierogów, aromat delikatnych naleśników przywodzą na myśl wspomnienia z dzieciństwa i radosne chwile spędzone wspólnie przy rodzinnym stole.
Mąka Basia produkowana ze starannie wyselekcjonowanych polskich zbóż, pozwoli Ci wyczarować ulubione przysmaki w Twojej kuchni.
Dzięki najlepszym ziarnom oraz najwyższym standardom produkcji, możesz być pewna, że mąka Basia jest zawsze biała i puszysta.

Więcej na: www.mojabasia.pl

O marce

Spróbuj również:
Basia Mąka wrocławska pszenna typ 500
Basia Mąka poznańska pszenna typ 500
Basia Mąka Extra wypiek pszenna typ 550
Basia Mąka z pełnego przemiału pszenna typ 1850

Przechowywanie i stosowanie

Rodzaj przechowywania
Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.

Przepisy

Babka piaskowa
- 5 jajek
- 1 kostka masła
- 2 łyżeczki proszku do pieczenia
- 1 szklanka cukru
- 1 szklanka mąki ziemniaczanej
- 1 szklanka mąki Basia
- 1 cukier wanilinowy
- ½ aromatu waniliowego

Jajka utrzyj z cukrem. Dodaj mąkę, proszek do pieczenia, cukier wanilinowy, aromat oraz roztopione masło. Zmiksuj składniki i wylej gładką, lśniącą masę na formę (wcześniej obsypaną bułką tartą). Piecz około 45 minut w piekarniku nagrzanym do temp. 200°C. Rumianą i pachnącą babkę możesz udekorować pysznym lukrem lub swoją ulubioną polewą.

Opakowanie

Rozmiar opakowania

1kg

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy - 1

Wymiar
Wymagana wysokość na półce (mm)Wymagana szerokość na półce (mm)Wymagana głębokość na półce (mm)
17610078

(Zasady Wymiarowania Opakowań GS1)

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna) - Kilogramów

Kraj

Kraj pochodzenia - Polska

Rodzaj opakowania

Typ - Torebka

Waga

Waga brutto - 1011

Jednostka sprzedażowa

Wysokość - 176
Szerokość - 100
Głębokość - 78

Opakowanie handlowe

GTIN - 02537883801021

Opakowanie logistyczne

GTIN - 05902020163312

Pochodzenie

Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce

Obsługa klienta

Adres producenta

GoodMills Polska Sp. z o.o.
ul. Serbska 4
61-696 Poznań

Adres zwrotny

GoodMills Polska Sp. z o.o.
ul. Serbska 4
61-696 Poznań

Rozszerzone dane

Język produktu

Język danych - polski
Główny język opisu - polski

Języki na opakowaniu

  • polski

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna - Mąka tortowa extra pszenna
Wariant - typ 405

Dodano produkt do koszyka
× Błąd! Nie udało się dodać produktu do koszyka.

Brakuje Ci jakiegoś produktu? Napisz!