Prymat Pieprz ziołowy mielony 20 g
2,01 zł / 100,50kg
Opis:
Prymat Pieprz ziołowy mielony 20 g
Ilość
Składniki
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, seler, orzeszki ziemne i sezam.Opis produktu
Marka
Prymat
Cechy
pełne aromatu zioła i przyprawy
Marka standaryzowana
Marka - Prymat
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Pieprz ziołowy mielony - mieszanka suszonych przypraw i ziół.
Marketing
Nazwa firmy
Prymat Sp. z o.o.
Adres firmy
ul. Chlebowa 14
44-337 Jastrzębie-Zdrój
Polska
Opis produktu
Warto wiedzieć
Pieprz ziołowy wzbogaci smak wszelkich dań mięsnych i zup. Dobrze wpływa na metabolizm i poprawia trawienie, dlatego warto go dodawać do tłustych i ciężkostrawnych potraw. Doskonale nadaje się do przygotowania masła ziołowego.
O marce
Przyprawy są naszą pasją, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby byłby najwyższej jakości. To dzięki nim sprawisz, że każde Twoje danie będzie po prostu wyjątkowe!
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Seler - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Gorczyca - Zawiera
Orzeszki ziemne - Może zawierać
Sezam - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Przechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ | ||||
---|---|---|---|---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Przepisy
Cielęcina z sałatką jajeczną
4 porcje, 80 min
Składniki:
- 800 g udźca cielęcego,
- 2 łyżki oleju rzepakowego,
- 2 łyżki miodu,
- 2 łyżki Przyprawy do pieczeni Prymat,
- 100 g suszonych owoców (morele, figi, jabłka, żurawina),
- 4 jajka
- 2 szalotki,
- kilka gałązek szczypiorku,
- 1 łyżka majonezu light,
- 1 łyżka chrzanu tartego,
- 1 bagietka razowa,
- 1 łyżeczka Pieprzu ziołowego mielonego Prymat,
- do smaku: Sól morska Prymat
Sposób przygotowania:
Olej rzepakowy połączyć z miodem i przyprawą do pieczeni. Tak przygotowaną marynatą natrzeć mięso, ułożyć je w naczyniu żaroodpornym, obłożyć suszonymi owocami i odstawić na noc do lodówki. Po marynowaniu piec przez ok. 1 godzinę w piekarniku rozgrzanym do 160°C. Jajka ugotować i jak wystygną pokroić je w kostkę. Szalotki i szczypiorek posiekać, połączyć z jajkami, dodać łyżkę majonezu i chrzanu. Doprawić do smaku solą morską i pieprzem ziołowym, a następnie dokładnie wymieszać. Upieczoną cielęcinę pokroić w cienkie plastry. Podawać z sałatką jajeczną na przekrojonej wzdłuż bagietce razowej.
Tysiące przepisów znajdziesz na:
Doradcasmaku.pl
Opakowanie
Rozmiar opakowania
20g
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy - 20
Wymiar
Wymagana wysokość na półce (mm) | Wymagana szerokość na półce (mm) | Wymagana głębokość na półce (mm) |
---|---|---|
150 | 112 | 7 |
(Zasady Wymiarowania Opakowań GS1)
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna) - Gramów
Rodzaj opakowania
Typ - Torebka
Waga
Waga brutto - 24
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 150
Szerokość - 112
Głębokość - 7
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05901135012393
Obsługa klienta
Adres producenta
Prymat Sp. z o.o.
ul. Chlebowa 14
44-337 Jastrzębie-Zdrój
Polska
Adres zwrotny
Prymat Sp. z o.o.
ul. Chlebowa 14
44-337 Jastrzębie-Zdrój
Polska
Tel.: +48/32/47 33 833
www.prymatgroup.pl
Telefon kontaktowy
+48324733833
Adres internetowy
www.prymatgroup.pl
Rozszerzone dane
Język produktu
Język danych - polski
Główny język opisu - polski
Języki na opakowaniu
- polski
Podzielony opis produktu
Nazwa funkcjonalna - Pieprz ziołowy
Wariant - mielony